Παοκ Ολυμπιακοσ 2-0 / legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995 / 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι.

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Τα γκολ σακχοφ και πριγιοβιτσ. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε τον παοκ στο μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league.

89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986 from 4.bp.blogspot.com
Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Τα γκολ σακχοφ και πριγιοβιτσ. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Σκόραρε ο μασούρας ύστερα από ασίστ του αγκιμπού καμαρά . Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε τον παοκ στο μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε τον παοκ στο μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Τα γκολ σακχοφ και πριγιοβιτσ. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! Σκόραρε ο μασούρας ύστερα από ασίστ του αγκιμπού καμαρά . Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που .

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . Τα γκολ σακχοφ και πριγιοβιτσ. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995 from 2.bp.blogspot.com
Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε τον παοκ στο μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Σκόραρε ο μασούρας ύστερα από ασίστ του αγκιμπού καμαρά . Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . Τα γκολ σακχοφ και πριγιοβιτσ. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε τον παοκ στο μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . Σκόραρε ο μασούρας ύστερα από ασίστ του αγκιμπού καμαρά .

89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Σκόραρε ο μασούρας ύστερα από ασίστ του αγκιμπού καμαρά . Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που .

Σκόραρε ο μασούρας ύστερα από ασίστ του αγκιμπού καμαρά . Νίκησε τον ΠÎ'ΟΚ και σήκωσε την
Νίκησε τον ΠÎ'ΟΚ και σήκωσε την from www.gavros.gr
Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . Τα γκολ σακχοφ και πριγιοβιτσ. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που .

90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι.

Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε τον παοκ στο μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Τα γκολ σακχοφ και πριγιοβιτσ. 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . Σκόραρε ο μασούρας ύστερα από ασίστ του αγκιμπού καμαρά . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

Παοκ Ολυμπιακοσ 2-0 / legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995 / 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι.. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . Τα γκολ σακχοφ και πριγιοβιτσ. 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».

Τα γκολ σακχοφ και πριγιοβιτσ παοκ ολυμπιακοσ. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα!